Graafista suunnittelua, kuvia ja tekstejä
MaiMedia tekee graafista suunnittelua ja tuottaa sisältöjä eri julkaisukanaviin. Puemme  viestit ilmeiksi, kuviksi ja teksteiksi asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Monien asiakkaiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuosia, mutta yhtäläisellä innolla teemme myös lyhytkestoisia projekteja. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat juuri sitä mitä toivovat – ja enemmänkin. Tiimiimme kuuluvat visuaalinen suunnittelija Heidi Majdahl ja valokuvaaja Katriina Roiha. Laajempia projekteja teemme yhteistyössä tiiviin verkostomme kanssa, johon kuuluvat sisällöntuottaja, viestintäasiantuntija ja websuunnittelija. Meillä on käytössämme  tehokkaat työkalut, joiden avulla asiakkaamme voivat seurata ja kommentoida työskentelyämme vaihe vaiheelta. 
Joustavaa yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa
Tarvitsetteko yrityksessänne lisäresursseja julkaisujen taitossa, mainos- tai markkinointimateriaalien suunnittelussa? Ensisijainen tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat suunnitteluratkaisut, koordinoida projekteja ja toimia tiiminne jatkeena. Palvelumme ovat kustannustehokkaita, sillä asiakkaamme maksavat vain tuottavasta työstä. Ammattimainen ja asiakaslähtöinen palvelu on toimintamme kulmakivi – lisäksi olemme energisiä, tehokkaita ja innostuneita!
Työskennelläänkö yhdessä?
Heidi Majdahl ja Katriina Roiha
 Katriina Roiha (vas.) ja Heidi Majdahl (oik.) Kuva: Jesse Terho.
Heidi Majdahl
Olen visuaalinen suunnittelija ja yrittäjä Heidi Majdahl, koulutukseltani olen medianomi. Rakastan työtäni, innostun haasteista ja nautin toimivien ratkaisujen keksimisestä. Visuaalisesti pyrin selkeään ja näyttävään työnjälkeen. Teen tarkoituksenmukaisia designratkaisuja, jotka ottavat huomioon kohderyhmänsä sekä viestijän tavoitteet kokonaisvaltaisesti.
heidi.majdahl@maimedia.fi
p. +358 44 598 1644
Katriina Roiha
Olen henkilö- ja muotokuvaaja, erityisosaamistani on lapsikuvaus. Teen haastattelukuvauksia sekä kansikuvauksia aikakauslehdille. Vahvuuksiani on sommitelu, ja osaan hyödyntää haastavinkien kuvauspaikkojen valon ja tilan. Kiehtovinta on kuvata luonnonvalossa kuvia, jotka ovat tasapainoisia ja kestävät aikaa. Olen avoin persoona ja minun on helppo päästä samalle aaltopituudelle kuvattavien kanssa.
katriina.roiha@maimedia.fi
p. +358 50 577 2594
Ylös